Is IT jouw grote passie? Dan ben je bij PROJINIT aan het juiste adres!

Wie in het team van Projinit wordt opgenomen, komt terecht in een stimulerende omgeving met reële doorgroeikansen. Elke nieuwe medewerker krijgt een doorgedreven opleiding en kan rekenen op constante ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Het persoonlijke contact en teamspirit zijn onze sterkste troeven en maken Projinit tot een toffe werkplek. Bij ons krijg je – dankzij continue uitdagingen en persoonlijke coaching – de kans om uit te groeien tot een echte IT-professional. Projinit biedt een marktconform loon en extralegale voorwaarden (firmawagen, tankkaart, bonussen…) en een grote flexibiliteit op de werkvloer.
Locatie
Buggenhout
Functie informatie
Door de stijgende vraag naar een professionele IT-ondersteuning kent Projinit een sterke groei en willen wij ons personeelsbestand het komende jaar sterk uitbreiden. Er zijn momenteel zeker 35 vacatures voor IT-specialisten.

- Supportmedewerkers
- Netwerkspecialisten
- Projectmanagers
Vereisten
- Je beschikt over een bachelor of master informatica.
- Tweetaligheid (Nederlands/Frans) is een must.
- Onze consultants worden ingeschakeld bij projecten in bedrijven in heel Vlaanderen en Brussel. Je moet dus bereid zijn in deze regio’s te gaan werken.
- Een ITIL-certificaat of ervaring met ITIL is een pluspunt.
- Je bent gepassioneerd door IT en uiterst leergierig. Constante bijscholing en training schrikken jou niet af. Integendeel: als IT-specialist wil je steeds mee zijn met de nieuwste technologische evoluties in jouw sector.
- Je bent klantvriendelijk en communicatief. Je werkt resultaatgericht en stelt het belang van de klant steeds voorop.
- Je bent flexibel en hebt geen 9 to 5-mentaliteit.
Bedrijfsinformatie
Projinit is een dynamisch IT consultancy-bedrijf uit Buggenhout (Oost-Vlaanderen) dat grotere ondernemingen helpt bij het dagelijkse beheer van hun IT-infrastructuur. Onze klanten zijn voornamelijk ICT-bedrijven maar Projinit levert ook technologische ondersteuning aan grotere KMO’s en heeft een uitgebreid netwerk aan IT-freelancers.
Onze IT-consultants worden ingezet in bedrijven in de regio’s Brussel, Gent of Antwerpen.
Momenteel heeft ons bedrijf 45 vaste medewerkers in dienst maar we zijn dringend op zoek naar nieuw IT-talent!
Contactgegevens
Youssef Ben Seddik
Ravenstraat 10
9255 Buggenhout

TEL.: +32 493 51 71 22
E-MAIL: youssef.ben.seddik@projinit.com