IT consultancy

IT consultancy voor bedrijven

Heb je de nodige IT-kennis of -service niet in huis? Reken op onze IT consultants, ze nemen elke uitdaging aan en garanderen je een oplossing op maat om je bedrijfsdoelen te behalen. Op elk moment en op elke plaats. We matchen de beste profielen met jouw project. 

Moeten we je project van A tot Z beheren, heb je tijdelijk IT-talent nodig of wil je onze experten na een geslaagde samenwerking op jouw payroll ... you name it, we have IT consultancy in our DNA.

Network architecture

De wereld van netwerkbeheer is constant in beweging. Als onderneming is het niet altijd eenvoudig om een efficiënte en veilige netwerkomgeving te (her)organiseren en te implementeren. Gelukkig kan je hiervoor beroep doen op ons team van ervaren experts.

Met onze grondige kennis van netwerkbeheer en decennialange ervaring tekenen we netwerkoplossingen uit voor starters, lokale KMO’s, tot internationale ondernemingen. Deze werkzaamheden voeren we uit met het oog op schaalbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Java & Windows Development

Wij ontwikkelen applicaties voor specifieke sectoren of bedrijven. Deze applicaties kunnen we ontwikkelen in diverse programmeertalen, waaronder Java. Ben je als multinational of KMO op zoek naar software op maat van je activiteit, dan kunnen wij jou hiermee helpen.

We ontwikkelen deze toepassingen voor diverse besturingssystemen, waaronder Microsoft Windows. Zo heb je een uitgekiend softwarepakket voor jouw bedrijf, binnen je vertrouwde Windows-omgeving.

IT consultancy op maat van jouw bedrijf

  • Integreer een doordachte IT-strategie in je bedrijfsstrategie
  • Ervaar de voordelen van een directe toegang tot onze IT-consultancy
  • Verbeter het beheer van je IT-services én je management
  • ROI - verbeter de levering en ondersteuning van IT-services
  • Sluit je IT-services aan op je business vereisten
  • Stap mee in de snel veranderende IT-wereld
"De snelle aanpak en de uitgebreide kennis van de IT consultants lieten het toe ons nieuwe digitale platform op tijd te leveren."
Dirk Charlier
Dimension Data