IT Security consultancy

Network Security

Ons team van experts beveiligt je netwerk met de nieuwste technologie. Naast de gekende firewall passen we ook meer geavanceerde systemen toe. Dit zijn systemen die bv ook communiceren met andere gegevensbronnen.

Een voorbeeld hiervan is de combinatie van Network Access Control (NAC) met Endpoint Security. Als er een onveilig toestel of een onbekende gebruiker op het netwerk komt, dan krijgt de firewall via NAC een profiel van deze gebruiker. Op basis van dit profiel verleent de firewall aangepaste toegangsrechten, of worden die volledig ontzegd.

Cloud Security

Sinds de uitrol van allerlei cloud-toepassingen is het beheer van online toepassingen en opslagruimte veel eenvoudiger geworden. Denk maar aan Google Workspace, Office 365, ZOHO, enz. Deze platformen kunnen je gegevens slechts tot op een bepaalde hoogte beschermen. Je beste garantie is het ontplooien van extra beveiligingslagen vanuit jouw IT-omgeving.

In het geval van Office 365 heb je bijkomende bescherming nodig tegen malware en ransomware. Best schakel je ook antivirus-software in op je OneDrive-omgeving.

Hetzelfde is van toepassing op een private cloud-omgeving. Zo biedt een web application firewall (kortweg WAF) extra bescherming voor je netwerk.

Secure Remote Connectivity

Werken op afstand is meer en meer een noodzakelijk onderdeel van een doordachte ondernemingscultuur. Zaakvoerders zijn zich ook meer bewust van de voordelen die een online meeting biedt ten opzichte van een vergadering op kantoor. Er bestaan er krachtige tools waarmee je in een paar klikken een video-omgeving opzet. 

Met nieuwe opportuniteiten komen helaas ook nieuwe risico’s. Alles wat online plaatsvindt is onderhevig aan mogelijke aanvallen van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat je over een sterk beveiligde verbinding beschikt, zodat je zonder zorgen online video meetings kan beleggen of telewerk kan organiseren.

We hebben oplossingen voor zowel grote bedrijven als KMO’s, steeds op maat van de specifieke noden.

IT security consultancy op maat van jouw bedrijf

  • Integreer een 360° IT-beveiliging binnen je onderneming
  • Ervaar de voordelen van een directe toegang tot onze IT security consultancy
  • Verbeter het beheer van je IT-services én je management
  • Stap mee in de snel veranderende IT-wereld
"De snelle aanpak en de uitgebreide kennis van de IT consultants lieten het toe ons nieuwe digitale platform op tijd te leveren."
Dirk Charlier
Dimension Data