Projinit breidt raad van Bestuur uit

De laatste jaren bouwde Projinit al een stevige reputatie op als betrouwbare partner in IT-services, maar dat betekent niet dat we niet ambitieus blijven. Om de slagkracht van ons bedrijf nog meer te versterken en om ons groeipotentieel optimaal te benutten, verwelkomen we Nathalie Calle als extern en onafhankelijk lid in onze raad van Bestuur. Zij zal ons helpen om onze strategische richtlijnen mee uit te tekenen en consequent te volgen.

Groei verstevigen

De raad van Bestuur bestaat uit Samuel Caulier (oprichter en CEO van Projinit), Youssef Ben Seddik (COO en medeaandeelhouder van Projinit) en Nathalie Calle (extern adviseur). “We kozen bewust voor een nieuwe externe en onafhankelijke bestuurder om mee de strategische richting van Projinit uit te tekenen. Nathalie heeft een ruime kennis van onze sector en is dankzij haar corporate finance background de perfecte adviseur bij onze toekomstplannen rond organische groei en overnames”, licht Samuel toe.

De ambities van Projinit zijn dan ook niet min. “We willen van Projinit een stabiele onderneming maken en ons groeipotentieel optimaal benutten aan de hand van overnames. Tegen 2025 willen we werken met 135 fulltime-equivalenten en een 100-tal freelancers, een plan waar we nu al aan werken met een grote aanwervingscampagne. Het heeft geen zin om bij de pakken te blijven zitten, door de crisis is er nu nog meer talent vrij in de arbeidsmarkt. We moeten kansen grijpen in plaats van af te wachten.”

Raad van Bestuur

CEO Samuel Caulier beheert het financiële en juridische aspect van zijn bedrijf, COO Youssef Ben Seddik managet de verschillende Projinit-teams en staat in nauw contact met klanten en partners, Nathalie Calle is met haar ervaring bij USG de perfecte adviseur in het verwezenlijken van onze doelstellingen.

Ambities 2025

Om de strategische doelstellingen te verwezenlijken, de flexibiliteit en efficiëntie te vergroten, én om de relaties met medewerkers, klanten en partners nog meer te verstevigen, bepaalt Projinit een aantal duidelijke ambities:

 • Stabiele onderneming
  “Stabiliteit en coherentie, het is een winnende combinatie voor elke onderneming. We willen doelen op korte en lange termijn behalen. Daarvoor vallen we terug op onze kernwaarden en richten we onze doelgerichte visie op de toekomst. We co-creëren met sterke partners én talentvolle medewerkers en laten onze expertise werken voor onze klanten.”
   
 • Groeien en vooruitgaan
  “We willen groeien en we willen vóóruit. Dat geeft ons de kans om te groeien, niet alleen voor ons bedrijf, maar net zo goed voor onze medewerkers. Omdat de markt voortdurend evolueert, ambiëren we overnames en een schaalvergroting. Dat is volgens ons een mooie manier om onze continuïteit te waarborgen.”
   
 • Personeel aanwerven
  “Tegen 2025 willen we doorgroeien naar 135 fulltime-equivalenten en een 100-tal freelancers. Daarom investeren we nu al in onze grootste aanwervingscampagne ooit. Projinit is vooral bekend om de menselijke bedrijfscultuur, daarom willen we zowel ons merk als onze cultuur in de kijker zetten.”

Wil je meer weten over onze ambities of aanpak? Let’s meet!