Projinit investeert in markt van voedingssupplementen

DENDERMONDE – Samuel Caulier, oprichter en CEO van IT-bedrijf Projinit, investeert in Life Science International, het bedrijf achter de succesvolle voedingssupplementen Nootropics Omnimind en Omnimind Sleepwell.

Life Science International is gevestigd in Maastricht in Nederland en wil tegen 2024 een significante omzetstijging realiseren in de markt van voedingssupplementen Nootropics, supplementen die de cognitieve vaardigheden verbeteren. De belangrijkste producten zijn Omnimind en Omnimind Sleepwell en deze zijn momenteel enkel online te verkrijgen. Oprichter Koen Indesteege gaf aan dat zijn bedrijf wil uitbreiden en zocht ondersteuning om van zijn product een groot merk te maken in de Europese markt. En ver daarbuiten.

Natuurlijk supplement voor high achievers

Samuel Caulier: “De added value was meteen duidelijk. Als bestuurder bij Life Science International zal ik IT-ondersteuning bieden in deze online business. Bovendien heb ik jarenlange ervaring als ondernemer, ik investeer dan ook vol vertrouwen mijn kennis en cash (lacht). Koen Indesteege blijft aan de leiding, maar samen willen we het serieus maken en het bedrijf tot ver buiten de Europese grenzen bekendheid laten verwerven. Dat is niet onrealistisch, in onze wereld van high achievers zijn voedingssupplementen een logische hulp om het maximum uit het leven te halen.”

Wetenschappelijk onderzoek

Samuel Caulier kende het bedrijf als consument. “Het supplement heeft alle goede dingen van koffie, maar dan zonder de nadelen ervan. Omnimind en Omnimind Sleepwell zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en elk ingrediënt wordt vergezeld van een analysecertificaat. Kwaliteit en veiligheid zijn een garantie.”

Dagelijks functioneren verbeteren

Koen Indesteege staat achter zijn product en gelooft erin dat z’n ambities haalbaar zijn. “Voedingssupplementen zijn nog nooit zo populair geweest. Ze helpen bij het optimaal functioneren van het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen en vallen om die redenen vooral bij high achievers, studenten en ondernemers in de smaak. Omnimind is een sterk groeiend merk dat gelooft in de kracht van uitgebalanceerde supplementen voor een beter leven.”

Meer info via samuel.caulier@projinit.com of www.getomnimind.com