Earn while you learn

Past jouw IT-talent in ons team? Goed, dan pas begint het. Wij zoeken niet alleen IT-talent, maar leiden ze ook op tot IT-badasses. We motiveren je om jouw IT-skills verder te ontwikkelen en certificaten te behalen in bepaalde domeinen van IT. We geven je dat extra duwtje in de richting die jij wil, zowel administratief als financieel. Waarom? Omdat IT continu evolueert en jij dus ook.

 

Wat kan je bij ons volgen?

Videotraining

Leer bij wanneer het jou uitkomt. Tijdens de middagpauze, thuis of in de trein … met onze videotrainingen behaal je het ene certificaat na het andere en geef je niet alleen je kennis een boost, maar ook je vergoeding.

Immersieonderwijs

Ben je stressbestendig en mag het allemaal wat sneller en compacter gaan? Via immersieonderwijs leer je in ‘no time’ bij en ben je klaar voor elke carrièresprong die je weer een stap vooruit helpt.

In love with IT? Word een digital commando!

  • Je bent op zoek naar een nieuwe baan in IT
  • Je wilt je graag omscholen in IT
  • Je studeert en borduurt vast al voort op een mooie baan als IT-professional in het bedrijfsleven

Wat je reden ook is, wij bieden je niet alleen een job aan, wel een missie met een pak voordelen. Want bij ons krijg je de kans om je om te scholen naar IT en kan je een jaar lang een opleiding on the job volgen. Zin om ons team te versterken?