Cloud engineering services 

In deze verder digitaliserende wereld is cloud hosting een logische stap voor jouw bedrijf. Door de groeiende nood aan data, analytics en connectie met gegevensbronnen op het internet zijn een flexibele architectuur en snelle, geautomatiseerde processen onmisbaar voor een agile organisatie.

Onze ervaren cloud engineers geven met correct advies, vlekkeloze implementaties en flexibele support een allround service waardoor je comfortabel, veilig en rendabel kan werken.

Cloud infrastructure

Alles begint bij het ontwerpen van een passende cloud-architectuur. Met oog op de toekomst moet die snel, efficiënt en kosteneffectief zijn. Op maat van jouw bedrijf zetten onze cloud-architecten een infrastructuur op, waarna ze het systeem testen en integreren. Snel, schaalbaar en wendbaar. Door ook nog eens de nodige begeleiding en oplossingen te voorzien bij de integratie van verschillende cloudoplossingen op het gebied van connectiviteit en veiligheid, mag je rekenen op een optimale security, networking en identity.

Software as a Service (SaaS)

De meest gebruikte vorm bij cloud computing is SaaS. Bij Software as a Service bieden wij eindgebruikersapplicaties aan via de cloud. Denk daarbij aan applicaties voor CRM en personeelsbeheer, maar ook aan e-mailclients en software. Je hoeft geen softwarelicenties meer aan te kopen, maar betaalt een maandelijks of jaarlijks abonnement voor de geleverde dienst.

Platform as a Service (PaaS)

Met onze kennis van PaaS hoef je de onderliggende infrastructuur van je omgeving niet zelf te beheren. Dankzij de volledige ontwikkel- en implementatieomgeving Platform as a Service in de cloud, werk je efficiënter en volgen wij resources, capaciteitsplanning, software-onderhoud en pachting voor je op.

Hoe wij je helpen met cloud engineering?

  • We hebben een lange ervaring in cloud software engineering
  • Onze cloud-architects tekenen een cloud softwareoplossing en -architectuur op maat
  • We verhogen de flexibiliteit en wendbaarheid in je organisatie
  • Transparante communicatie en advies in duidelijke taal
  • Flexibele support service met remote assistentie