IT security services

Het beveiligen van je IT-infrastructuur is vandaag meer dan het installeren van antivirussoftware en firewalls. Om de informatieveiligheid binnen je bedrijf te verhogen en het risico op incidenten te verminderen, is een goede beveiliging op alle niveaus nodig.

Wij bieden je graag een totaaloplossing om je computers en servers, mobiele apparaten, elektronische systemen en gegevens te beschermen tegen schadelijke aanvallen. We helpen je niet alleen tijdens projecten, maar maken jouw medewerkers ook bewust van alle veiligheidsrisico’s

Cloud Security

Cloud Security omvat een volledige bundel van technologieën, protocollen en best practices om jouw cloud computing-omgevingen, applicaties en gegevens te beschermen. Omdat elk type cloud – van een eenvoudige toepassing in Software as a Service (SaaS)-model tot een volledig in de cloud gehoste IT-infrastructuur – en elke business een andere beveiliging vraagt, bekijken we welk type beveiliging nodig is om jouw business optimaal te beschermen.

Wil je jouw bestaande cloudbeveiliging optimaliseren of wil je verdere stappen zetten richting cloud, dan kan je op ons rekenen. Vanuit onze security-expertise én onze inzichten in jouw businessobjectieven, adviseren en implementeren we allesomvattende oplossingen.

Security Awareness

Verminder het risico op social hacking incidenten en maak je medewerkers bewust van hun rol in IT-veiligheid. Cybercriminelen gaan namelijk steeds creatiever te werk om jouw organisatie op te lichten. Malware is een van de meest voorkomende cyberdreigingen, opgevolgd door SQL-injectie (Structured Query Language), Phishing en DoS-aanvallen (Denial of Service). Daarnaast komen er elke dag nieuwe cyberdreigingen bij.

Natuurlijk moet je verschillende technische maatregelen nemen om je IT-security op punt te zetten, maar dat is vaak niet voldoende om datalekken, downtime en reputatieschade te voorkomen. Onze cybersecurity-experts volgen de trends in cybersecurity continu op, identificeren nieuwe bedreigingen en zoeken nieuwe manieren om aanvallen tegen te gaan. Zij houden jouw software aan het werk en voeren de nodige updates uit om ervoor te zorgen dat jouw gebruikers beschermd zijn tegen de nieuwste cyberdreigingen.

Office 365

Met meer dan 30 integreerbare apps die belangrijke informatie en communicatie bevatten, zijn Office 365-accounts zeer gegeerd bij hackers. Ze kunnen e-mailadressen hacken en frauduleuze mails uitsturen, of ze kunnen belangrijke informatie openbaar maken. Ook hier is een goede beveiliging cruciaal. Denk aan Multi-factor Authentication (MFA), Conditional Access en Mailbox Audit Logging. Heb je geen idee hoe je dit kan instellen? Contacteer ons, wij helpen je graag bij deze oplossing.

Waarom IT Security op maat van jouw bedrijf?

  • Inzicht in kwetsbare punten in de databeveiliging van je bedrijf
  • Steeds de meest recente beveiligingssoftware
  • Totaalaanpak op alle niveaus
  • Verbeter het beheer van je IT-services en management
  • Stap veilig mee in de snel veranderende IT-wereld