IT Recruitment

Of je nu een IT-professional bent op zoek naar een nieuwe IT-missie, of je bent een bedrijf dat extra IT-talent nodig heeft, wij vinden in onze uitgebreide database en netwerk altijd de juiste match.

Onze recruitment consultants en resourcers zijn experts in IT-recruitment. Dankzij hun mix van consultancy ervaring en IT-expertise weten ze precies wat nodig is om het juiste profiel te matchen aan de opdracht. Dat doen ze op basis van detachering van onze eigen medewerkers of via freelance profielen.

Voor bedrijven

Ben je op zoek naar specifieke IT-kennis? Of heb je hulp nodig om een deadline voor een IT-project te halen? Bespreek met onze recruiters welke expertise je nodig hebt, zij vinden op een efficiënte en snelle manier de beste IT-professionals en freelancers. Ofwel door het detacheren van onze eigen IT-experts, ofwel door het werven van nieuw talent.

Voor IT-professionals

Ben je als IT-talent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je als (pas gestarte) freelancer benieuwd welke opdracht de juiste carrièrezet is? Onze recruiters luisteren naar jouw wensen en helpen je een nieuw project te vinden dat écht bij jouw expertise en ambities past. Daarbij focussen ze op groeien, ontwikkelen en uitdagen en ze begeleiden je tijdens het hele proces op een persoonlijke én transparante manier.

Projinit Academy

IT is geen job, het is een missie. Daarom zoeken én trainen we IT-badasses die altijd en overal programmeren, die ‘in the zone’ geboren zijn en die digitale bedreigingen met de blote hand elimineren. Earn while you learn!