IT consultancy services

De impact van IT op jouw business was nog nooit zo groot. Om succesvol te worden en te blijven, heb je als bedrijf een goed ingerichte IT-omgeving nodig die kan mee-evolueren met de snel veranderende digitale wereld.

Heb je de nodige kennis niet in huis? Doe een beroep op onze IT-experts, zij denken graag met je mee over complexe IT-projecten en geven eerlijk advies om jouw business efficiënter, productiever en adaptiever te maken.

Architecture & Integration

Een geslaagde IT-architectuur kan niet zonder integratie, en andersom. Niet alleen geven ze inzicht in het IT-beleid en brengen ze structuur aan, ook bepalen ze de continuïteit en flexibiliteit van je bedrijf. Wil je een toekomstbestendig ICT-landschap realiseren, dan is een logische integratie-architectuur onmisbaar.

Onze IT-experten bieden een nuchtere kijk op jouw IT Architecture. Ze zorgen zowel voor ontwerp als implementatie, en bieden oplossingen voor complexe noden. Zo zetten ze jouw projecten om in een succesvolle structuur die innovatie stimuleert en nieuwe opportuniteiten of optimalisaties biedt.

Data Insights

Inzicht in data is de toekomst. Niet onlogisch, ze zijn het krachtigste middel voor een superieure klantenervaring, een perfect geoptimaliseerde bedrijfsvoering en nieuwe, visionaire business opportuniteiten. Onze data specialisten ontwikkelen veilige en performante databases en zijn sterk in data engineering en informatiebeheer. Door middel van inzichten, algoritmes en AI helpen ze je om je te onderscheiden met data.

 

Java & Windows Development

Wij ontwikkelen applicaties voor specifieke sectoren of bedrijven, in diverse programmeertalen zoals Java. Ben je als multinational of kmo op zoek naar software op maat van je activiteit, dan kunnen wij jou hiermee helpen. We ontwikkelen deze toepassingen voor diverse besturingssystemen, waaronder Microsoft Windows. Zo heb je een uitgekiend softwarepakket voor jouw bedrijf, binnen je vertrouwde Windows-omgeving

IT consultancy op maat van jouw bedrijf?

  • Integreer een doordachte IT-strategie in je bedrijfsstrategie
  • Ervaar de voordelen van een directe toegang tot onze IT-consultancy
  • Verbeter het beheer van je IT-services én je management
  • ROI: verbeter de levering en ondersteuning van IT-services
  • Sluit je IT-services aan op je business vereisten

Dirk aan het woord

De snelle aanpak en de uitgebreide kennis van de IT consultants lieten het toe ons nieuwe digitale platform op tijd te leveren.

Dirk Charlier
Dimension data