IT support services

Net als een goede IT-infrastructuur is ook een vlotte IT-ondersteuning een must voor elk bedrijf. Omdat IT-tools een hulpmiddel zijn om snel en efficiënt te werken, mogen ze jouw eindgebruikers niet belemmeren bij het uitvoeren van hun taken.

Onze servicedesk medewerkers ontzorgen je graag en beantwoorden alle inkomende IT-vragen snel en efficiënt. Meer zelfs, ze denken proactief mee om problemen op vlak van hardware en software te verhelpen.

Managed Services ondersteuning

Met een brede waaier aan tools voor informatie, logboekregistratie en monitoring ondersteunen wij jouw IT-infrastructuur. Op locatie of vanop afstand, onze supportingenieurs bieden hulp bij de interventies, implementaties en on-site configuraties om een soepele workflow te garanderen.

Outsourcing

IT-outsourcing is een uitstekende oplossing wanneer je zelf niet de nodige IT-kennis in huis hebt. Of het nu gaat om applicatiebeheer, het technisch of functioneel beheer, wij beschikken over een uitgebreide database aan hoogopgeleide IT-professionals die hun jarenlange ervaring binnen hun vakgebied inzetten. Jouw voordeel? Je business is steeds mee met de nieuwste innovaties, je hoeft niet te investeren in dure apparatuur, én je eigen medewerkers kunnen zich focussen op hun eigenlijke taak.

IT monitoring

Is er nog voldoende opslagcapaciteit op jouw servers? Zijn er updates nodig? Onze experten volgen jouw systeem proactief op om te anticiperen op voorspelbare problemen. Dankzij een optimale bewaking van jouw hardware, operating systems en applicaties, garanderen zij de continuïteit binnen jouw business.

Waarom kiezen voor remote support?

  • Proactief beheer van jouw IT-omgeving
  • Remote of on-site interventies
  • Optimale continuïteit en veiligheid
  • Steeds up to date werken
  • Overzicht van assets, opslagcapaciteit