Alle blogberichten

20 Jaar Efficiënte IT-Oplossingen op maat van Jouw Bedrijf

Bij Projinit hebben we al 20 jaar ervaring in het leveren van kwalitatieve en efficiënte IT-oplossingen op maat van onze klanten. Heb je te maken met IT-problemen of ontbreekt het aan voldoende kennis binnen je team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Projinit is een full-service IT-consultancybedrijf dat altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en efficiëntie in zijn dienstverlening.

Van hardwareleverancier tot IT-Dienstverlener

In de afgelopen twee decennia zijn we geëvolueerd van een leverancier van hardware en software voor kmo’s naar een veelzijdige dienstverlener voor voornamelijk grote bedrijven. Onze focus ligt op een oplossingsgerichte IT-cultuur waarbij zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. "We matchen onze interne IT-experts met de projecten die het best aansluiten bij hun vaardigheden", vertelt Samuel Caulier, zaakvoerder van Projinit.

Van strategische oefening tot implementatie

Onze uitgebreide expertise in IT, security, cloud engineering en digitale transformatie stelt ons in staat om optimale dienstverlening te garanderen. We bieden niet alleen uitvoerende IT-diensten aan, maar denken ook strategisch mee om het topmanagement van onze klanten te overtuigen van het belang van IT in hun bedrijfsvoering. "Veel bedrijven hebben de stap naar volledige digitalisering nog niet gemaakt en onderschatten vaak het belang van beveiliging. IT moet altijd deel uitmaken van de strategische plannen van een bedrijf. Voorkomen is immers veel goedkoper dan genezen," benadrukt Samuel.

Gemotiveerde medewerkers

Onze klanten variëren van grote bedrijven tot kmo’s en publieke instellingen. Sommigen zijn zelfs al sinds dag één klant bij ons. Bij Projinit denken we altijd op maat van de klant én onze medewerkers. Plezier, groei, ontwikkeling en de beste dienstverlening staan centraal. "Onze klanten weten dat wij altijd de beste experts inzetten voor hun projecten. We stimuleren onze medewerkers continu om trainingen en coachings te volgen. Na zulke opleidingen ontvangen ze een erkend certificaat," zegt Samuel. Daarnaast hebben we een bonussysteem ontwikkeld om onze medewerkers te motiveren bij te dragen aan de groei van Projinit. "Onze mensen hebben echt passie voor IT en streven altijd naar de beste service voor de klant. IT zit in ons DNA."

Een open bedrijfscultuur

Groei bereiken doe je samen, en dat is een overtuiging die gedeeld wordt door Samuel Caulier en Youssef Ben Seddik, COO van Projinit. "We zijn een energieke organisatie met enthousiaste medewerkers. Hier leeft geen 9-tot-5 mentaliteit. Onze medewerkers staan op ieder moment van de dag klaar voor de klant. Iedereen heeft bijgedragen aan onze groei de afgelopen 20 jaar, en daar ben ik hen heel dankbaar voor," vertelt Samuel.

Onze kernwaarden zijn niet alleen van toepassing op onze klanten, maar ook op onze medewerkers. "Ons DNA bestaat uit zeven kernwaarden: gedreven, flexibel, hands-on, energiek, no-nonsense, op maat en gepassioneerd. Dit zijn stuk voor stuk belangrijke redenen waarom onze huidige klanten voor ons kiezen. We zijn ambitieuzer dan ooit en ik kijk uit naar de volgende 20 jaar!"

Bij Projinit combineren we jarenlange ervaring met een frisse en dynamische aanpak, waardoor we in staat zijn om innovatieve en efficiënte IT-oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een groot bedrijf, een kmo of een publieke instelling bent, wij staan klaar om je te helpen bij elke IT-uitdaging. Laten we samen de volgende 20 jaar van digitale transformatie en groei tegemoet gaan!