Alle blogberichten

Dit was onze competence center meeting in oktober...

Bij Projinit draait alles om samenwerken en het delen van kennis, en daarom organiseren we regelmatig Competence Center Meetings om onze teamleden bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen en trends. In oktober vond weer zo'n bijeenkomst plaats, waarin we ons onderdompelden in het boeiende domein van netwerken en de nieuwste updates van onze back-office.

De avond begon met een informatieve presentatie over netwerken, gepresenteerd door een van onze interne experts Tim. Deelnemers kregen inzicht in de complexe wereld van netwerken en de rol die het speelt in onze projecten.

Vervolgens werden de nieuwste updates van de back-office besproken.

Natuurlijk was het niet alleen allemaal werk en geen spel. Onze Competence Center Meeting zou niet compleet zijn zonder het traditionele lekkere element: pizza! We genoten van een smakelijke maaltijd, die de perfecte gelegenheid bood om informeel bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

De Competence Center Meeting in oktober was een succes. Het verrijkte ons begrip van netwerken en verbeterde onze interne processen. Bovendien versterkte het de teamgeest, omdat we samenwerkten en ervaringen deelden. Bij Projinit zijn we trots op onze toewijding aan voortdurende verbetering en samenwerking, en deze bijeenkomst was daar weer een bewijs van. Het is deel van het Projinit DNA.

We kijken uit naar de volgende Competence Center Meeting, waar we weer zullen bijleren, genieten van goed gezelschap en heerlijk eten. Samen bouwen we aan een sterker en meer succesvol Projinit!