Alle blogberichten

Is jouw telewerkomgeving aangepast om veilig te werken op afstand?

Nu we weer massaal van thuis uit werken, zijn een veilige samenwerking en een vlotte netwerkverbinding een must. Dat dit een behoorlijke impact heeft op IT, is niet onlogisch. Thuiswerken is namelijk veel meer dan het switchen van het bureau van de kantooromgeving naar de thuissituatie, het vraagt ook een aangepaste IT-support. Ervaar jij problemen met jouw IT-infrastructuur? Blijf kalm en zorg voor je team, onze IT-experten doen de rest met een gepaste ondersteuning en eventuele verbeteringen.

Hoe kunnen wij je helpen bij je thuiswerkomgeving?

 1. SPOC
  Heb je vragen over jouw IT-infrastructuur, dan kan je bij ons terecht bij een uniek aanspreekpunt (Single Point of Contact) om samen te zoeken naar een gepaste oplossing. Ook jouw thuiswerkers kunnen hulp vragen. Onze gecertificeerde medewerkers kennen hun job en de markt waarin je actief bent, zo ben je zeker van het beste advies.

 2. Internet, internet, internet
  Je kan alle mobiele werkplekken makkelijk managen via internet en daarover rapportages ontvangen. Een cloud service is hier de oplossing. Je medewerkers werken dan thuis net zo vlot als op kantoor en krijgen via hun browser toegang tot verschillende applicaties. We helpen je graag aan een veilige encrypted verbinding vanuit je bestaande IT-infrastructuur en zorgen voor een veilige ontsluiting van je interne webapplicaties.

 3. Data
  Je medewerkers moeten niet alleen veilig aan alle applicaties geraken, ook de toegang tot je bedrijfsdata is onmisbaar. Onze IT-experten helpen je om alle data te migreren en ze overzichtelijk aan te bieden aan de gebruikers. Bovendien voegen ze een extra laag beveiliging toe om een betrouwbare toegang tot de applicaties en data te verzekeren.

 4. Cybersecurity
  Door je IT-beheer te outsourcen aan ons team, hou je jouw IT 24/7 gezond en onder strikte controle. We zetten de juiste oplossingen in om hacks, malware en virussen te voorkomen en blokkeren de invoer van gevaarlijke programma’s of bestanden in jouw thuisnetwerk. We detecteren en analyseren jouw systemen en vereenvoudigen op die manier het beheer van je werking-op-afstand.

 5. IT-consultancy
  Heb je (tijdelijk) nood aan extra IT-kennis? Je kan onze experten snel inschakelen, al dan niet als verlengstuk van jouw IT-afdeling, voor de nodige software-updates, uitbreiding van de opslagcapaciteit, back-ups, een permanente monitoring of support en een deskundige migratie naar de cloud.

Wil jij extra begeleiding van onze IT-experts? Vraag een oplossing op maat van jouw wensen en ervaar alle voordelen van een constante servicekwaliteit en digitale innovatie.