Alle blogberichten

Projinit zoekt 25 IT’ers tegen eind 2021

Plezier in je werk, samen mooie resultaten neerzetten en continu leren en groeien ... dát is werken bij Projinit. Omdat we momenteel sterk evolueren en volop plannen maken voor de toekomst, zijn we tegen eind dit jaar op zoek naar 25 nieuwe collega’s die samen met ons willen vormgeven aan onze ambities. Interesse?

Wie zoeken we?

  • Basis IT-skills
  • Kennis van NL en FR
  • Gemotiveerd, flexibel en energiek

Iedereen met een basiskennis en/of interesse in IT kan solliciteren! Misschien heb je niet de nodige ervaring, maar is motivatie wel jouw grootste troef? Of is het jouw klantgerichtheid die ons overtuigt? Hoe dan ook, laat het ons weten. Wij geven je alle ruimte om te groeien en nieuwe professionele levels te bereiken. Want hier focussen we sterk op coaching en interne opleidingen, zo krijg je bij ons alle kansen om uit te groeien tot een doorgewinterde IT-consultant. En zo kan je een mooie IT-carrière uitbouwen.

Waar kom je terecht?

  • Grote IT-speler in de Belgische markt mét familiaal karakter
  • 150 gedreven collega’s
  • Ruimte voor coaching en opleiding

Met meer dan 150 werknemers, deels in vast dienstverband en deels op freelance basis, is Projinit een van de grootste spelers in het leveren van ICT-oplossingen in België. Samen met COO Youssef Ben Seddik en het HR-team met Magali Josse en Kim Van De Voorde, heeft CEO Samuel Caulier de ambitie om te evolueren naar een Europese speler met meer dan 350 medewerkers. Hoe? Door Projinit een begrip te maken als het gaat om IT-infrastructuur. Door altijd een oplossing te bieden en het altijd beter te doen dan andere IT-bedrijven. En door tegen eind dit jaar al 25 nieuwe talenten te verwelkomen die ons daarbij willen helpen.

Waarom Projinit?

  • Maakt ambities waar
  • Flexibele strategie
  • Top 100 grootste IT-bedrijven

We zijn een warm, energiek en no-nonsense bedrijf waar niet alleen de resultaten tellen, maar ook de weg ernaartoe. Ons DNA is dan ook de reden waarom klanten en medewerkers voor ons kiezen.

Maar bovenal zijn we een bedrijf met een missie én een groeigerichte ambitie. We zetten in op creativiteit, innovatie en service om de komende 5 jaar ons aantal medewerkers te verdubbelen. Dat doen we niet alleen voor ons eigen succesverhaal, maar vooral ook om op de toenemende vraag uit de markt een antwoord te kunnen blijven bieden en te doen wat onze klanten van ons verwachten: als flexibel IT-expert ervoor zorgen dat elk bedrijf zich kan blijven focussen op zijn core business.

Wat denk je, stap je mee in onze ambitie?