Alle blogberichten

Virtual Reality & Real life friendship! Indoor-event was een succes!

Op donderdag 21 september 2023 bracht Projinit een spannende indooractiviteit tot leven in de virtuele realiteit bij de VR Factrory (Lebbeke). Deze unieke gebeurtenis bracht ongeveer dertig van onze gewaardeerde medewerkers samen voor een onvergetelijke avond vol actie, samenhorigheid en plezier.

Het hoofddoel van deze bijzondere dag was om onze medewerkers op een vernieuwende manier dichter bij elkaar te brengen. In een tijd waarin flexibel werken en virtuele communicatie de norm zijn geworden, wilden we een kans creëren om de banden tussen teamleden te versterken en de teamgeest te bevorderen.

De VR-indooromgeving bood de perfecte setting voor dit doel. In diverse virtuele werelden konden onze medewerkers elkaar virtueel te lijf gaan, deelnemen aan uitdagende spellen en avonturen beleven, wat zorgde voor een unieke en opwindende ervaring. Het enthousiasme en de energie van onze medewerkers waren voelbaar terwijl ze de uitdagingen aangingen en samenwerkten om doelen te bereiken.

Natuurlijk zorgden we ervoor dat niemand honger of dorst leed tijdens deze actieve dag. We voorzagen een overvloed aan verfrissende drankjes en heerlijke pizza's om iedereen op te laden en te verwennen. 

Een van de meest waardevolle aspecten van deze dag was de mogelijkheid om collegiale en vriendschappelijke banden aan te halen. Onze medewerkers konden elkaar in een informele en ontspannen sfeer ontmoeten en spreken, ver weg van de formele vergaderruimtes en online platforms die we gewoonlijk gebruiken. Dit hielp niet alleen bij het versterken van bestaande relaties, maar gaf ook nieuwe collega's de kans om zich naadloos in te passen in ons team!

Het werd een onvergetelijke avond!  Dat bewijzen de foto's!