Werken bij Projinit

Realiseer je ambities

Met je diploma alleen kom je niet ver in de IT-wereld. Daarom biedt Projinit Academy je uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden waarmee je jouw stempel kan drukken in de IT-business. Krijg specifieke vaardigheden onder de knie of hou je IT-skills up-to-date en behaal diploma’s van ervaren coaches.

Opleidingen en certificaten

We investeren in onze mensen. We motiveren hen om te blijven groeien, hun IT-skills verder te ontwikkelen en certificaten te behalen in bepaalde domeinen van IT. Groei in de richting die jij wilt, we steunen je volledig. Zowel administratief als financieel. Vanaf het begin tot de succesvolle afronding. Hangt jouw topcertificaat aan onze wall of fame, dan belonen we je harde werk met een mooie bonus. Waarop wacht je nog?

Versterk ons als freelancer

Wil je jouw carrière zoveel mogelijk zelf bepalen en zoek je vooral flexibiliteit en vrijheid in projecten? Versterk ons freelancenetwerk, we laten je niet op je honger te zitten. Ontdek uiteenlopende projecten die matchen bij jouw talent, ga nieuwe uitdagingen aan in complexere projecten en geniet een proactieve aanpak en gezamenlijke passie voor IT. Wil je meer redenen om met ons samen te werken? Laat van je horen.

Motiveren is engageren

Gemotiveerde medewerkers zijn geëngageerde medewerkers. Met een goede work-life balance, voldoende opleidingskansen en ondersteuning, het vieren van successen en een open dialoog tonen we dat Projinit een bedrijf is waar mensen centraal staan. We weten als geen ander dat werknemers die zich goed voelen hun steentje bijdragen aan het succes van ons bedrijf. En dat belonen we regelmatig.

Vind je droomjob