Diwan awards 2019

Binnenkort worden voor de 7de keer de Diwan Awards uitgereikt, een groots talentenfestival dat succesvolle Belgen van Marokkaanse afkomst in de kijker zet. En we kijken er alvast naar uit, want één van deze talenten die kans maakt op een felbegeerde award is onze Chief Operating Officer Youssef Ben Seddik.

 

Wat zijn de Diwan Awards?

De Diwan Awards, ‘diwan’ is Arabisch voor licht, zetten verdienstelijke en succesvolle Marokkaanse Belgen in de kijker in twaalf verschillende categorieën. Van sport en advocatuur tot artsen, managers en artiesten. Met deze prijsuitreiking willen de initiatiefnemers het negatieve imago van mensen van Marokkaanse afkomst ontkrachten.

Krijgt Youssef Ben Seddik jouw stem? 

Dit jaar zijn de Diwan Awards al aan hun 7de editie toe. Het event kent een groeiend succes dankzij de talrijke talenten uit verschillende generaties die bekroond worden, de internationale uitstraling en de voorbeeldfunctie op maatschappelijk vlak. 

Projinit-COO Youssef Ben Seddik is genomineerd in de categorie Management. Terecht, want zijn input en ambities zijn grenzeloos. Geef jij ook je stem? Dat kan vanaf 1 maart op be.diwanawards.org!